dijous, 30 de maig del 2013

EXPERIÈNCIA MULTIMEDIA A L'ESCOLA

Aquestes darreres setmanes hem estat treballant sobre Art, creació i sensacions a partir dels tallers de la pàgina web del programa de TVC Una mà de contes.

Primer vam treballar sobre les olors i quines imatges ens suggerien. Ho podeu CLICANT LA IMATGE


 

Després hem fet una activitat molt especial! 
Ha vingut a la classe el compositor Jordi Cervelló, un senyor entranyable que ens ha fet viure la seva música d'una manera especial i molt interessant. A cada composició hi ha una idea, una història i aquesta història la representen els instruments. El compositor escriu la "lletra" i els músics "la llegeixen" i nosaltres la podem escoltar. El senyor Jordi Cervelló ja estat molt amable i ens ha explicat moltes coses i també s'ha emocionat amb nosaltres recordant com un dia després d'un accident de cotxe va haver de deixar de tocar el violí, a partir de llavors va començar a compondre música per poder expressar el que sent pel món i la natura. 

També hi eren els propietaris de l'editorial que fa les partitures de música i que aquest any celebra el seu 100 aniversari! 

I el director d'Una mà de contes, en Manuel Barrios que era qui anava dirigint tot el que tots havíem de fer! En Ramon ens ha ajudat amb els ordinadors perquè en sap molt, ell s'encarrega de la web del programa! 

I l'INFO K que ha dedicat una notícia a aquesta activitat que s'ha fet per primer cop! I ha estat a la NOSTRA escola al MMM!!!!! 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada